14 Ekim 2009 Çarşamba

charlie davis'in şansı


Oldukça iyi bir sezon geçiriyordu Charlie Davis. İsveç liginden Sochaux ile imzaladığı sözleşmeyle Ligue 1'e geçmişti. Kötü başlanan Konfederasyon Kupası'nda Birleşik Devletler finale kadar çıkarken Charlie Davis de iyi futboluyla göz doldurmuştu.
Sochaux'yla da sezon iyi geçiyordu. 6 maçta 2 kere fileleri havalandırmıştı. Milli takımdaki yerini de sağlamlaştırmıştı 23 yaşındaki New Hampshire'lı futbolcu.
Herşey iyi giderken bu gecen yaşanan bir olay Davies'in kaderini tersine döndürdü. Virginia'da gece arabasıyla gezmeye çıkan Charlie Davis, arabasının hakimiyeti kaybedince yoldan çıkıyor. Davies ile birlikte yanında bulunan kadın ölürken, kendisi yaralı olarak kurtuluyor. Saatler süren ameliyatın ardından Charlie Davies'in hayati tehlikesinin bulunmadığı söylense de sağ ayağındaki sorunların halledilmesi için bir kaç defa daha ameliyat masasına yatması gerekecek.
Birleşik Devletler Futbol Federasyonu yetkililerinin yaptığı açıklamalar Charlie Davis'in 2010 Dünya Kupası'nı kaçıracağı yönünde. Herşeyin yolunda gitmesi halinde 6 ile 12 aylık bir rehabilitasyon süresi sonunda sağlığına kavuşucak Davies.
Yaşadığı bu kazanın futbol kariyerini bitirip bitirmediğini anlamak için de beklemek gerekecek. Harika başlayan bir sezonun belki de futbol kariyerinin bu şekilde sona ermesi gerçekten üzücü...

Hiç yorum yok: