21 Ocak 2010 Perşembe

avustralya açık'ta seyirci rekoru


Avustralya Açık hararetli bir şekilde devam ederken seyircinin ilgisi de her geçen gün artıyor. Turnuvanın üçüncü gününde seyirci rekoru kırıldı. Dün oynanan maçlarda tribünlerdeki seyirci sayısı 66 bin 154'ü buldu. Bununla birlikte tribünden çıkarılan seyirci sayısında da bir rekora imza atıldı. Taşkınlık nedeniyle üçüncü gün tribünden çıkarılan seyirci sayısı 45'i buldu. Üç günün dışarı atılan seyirci sayısı da 70. Sırp, Hırvat tenisçiler, Fernando Gonzale ve Marcos Baghdatis turnuvaya devam ettiği sürece daha çok sayıda atılma hadisesi görürüz Melbourne'de...


taraftarın seçimi


Portuguese'nin bu sezon giyeceği üçüncü forma taraftarlaron oylarıyla seçilmiş. Bugün sabah saatlerinde satışına başlanacak formanın büyük ilgi göreceğini söylüyorlar kulüp yetkileri. Hatta Brezilya tarihinin en iyi formalarından biri olduğunu iddia ediyorlar. Geçtiğimiz yıl da Portuguese'nin en çok satılan forması taraftarlar tarafından seçilendi.

sheraton'un ışıkları


Real Madrid bir ara Bologna'yı da almaya çalışan Razert Taci'nin takımı Arnavutluk şampiyonu Gramozi ile özel bir maç yaptı dün akşam Tiran'da. Babalarının hayrına gitmedi Realli oyuncular Arnavutluk'a. Taci 2 milyon 500 bin avro ödedi bu karşılaşma için.
Tiran'daki maça ilgi büyüktü. Fakat karşılaşmanın ikinci yarısının başında başta stadyum olmak üzere şehirin büyük bir bölümünde elektrikler kesildi. 1 saat 20 dakika süren kesinti sırasında şehirdeki en ışıldak bina Sheraton'a aitti. Elektriklerin gelmesiyle birlikte maça devam edilse de tribündeki Arnavut futbolseverlerin homurtusu maç sonuna kadar devam etti...

20 Ocak 2010 Çarşamba

fenerbahçe - denizlispor maç bileti -1


Bilet hadisesine bir aradan soınra tekrar başlıyoruz. Hafta boyunca üç adet Fenerbahçe - Denizlispor maçı   Türk Telekom Tribünü bileti de veriyoruz.

Cevaplarınızı yorum kısmına bırakabilirsiniz. Elektornik posta ya da alternatif platformlardan vereceğiniz cevaplar geçersiz sayılacaktır. Yorum kısmına dogru cevabı bıraksınız dahi eğer telefon ya da elektronik posta bilginizi de cevapla birlikte yazmışsanız, verdiğiniz cevap geçersiz sayılacaktır. Daha önce bilet kazanan arkadaşlar soruyu doğru olarak bilseler dahi bilet kazanamayacaktır...

Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın üçüncü günü geride kalırken şu ana kadar oynanan maçlar içerisinde en uzun süren maç hangisidir? (Maçın isminin yanı sıra süresini de cevaba eklemeniz gerekiyor)


Sorunun cevabı Mikhail Youzhny ile Richard Gasquet arasında oynanan ve 293 dakika süren maçtı. Soruyu doğru olarak cevaplayan daha önce bilet kazanmayan ilk kişi musti336 oldu. kendisi telefonunu ve ismini bırakırsa bileti tarafına ulaştıracağız.

corinthians'ın gözü cesar cielo'da...


Futbolda yaptıklarıyla gündeme gelse de Corinthians bir spor kulübü. Futbol dışında diğer spor branşlarında da sporcuları olan bir kulüp.
Geçtiğimiz sezon Ronaldo, bu yılın başında da Roberto Carlos'u bünyesine katan São Paulo kulübü şu sıralar hem 50 hem de 100 metrede dünya şampiyonlukları ve rekorlarını elinde bulunduran Cesar Cielo'nun peşine düşmüş durumda. Brezilyalı yüzücünün popülerliğinin farkına olan Corinthians, Cielo'yu transfer edebilmek için 2003 yılından beri adına yüzdüğü Esporte Clube Pinheiros'un kendisine ödediği aylık maaşın neredeyse iki katını -33 bin dolar- teklif etmiş. Brezilyalı yüzücüyü kadrosuna katarak hem sportif hem de ticari anlamda başarısını katlamak isteyen Corinthians'ın teklifini ciddi ciddi düşünüyormuş Cesar Cielo...

17 Ocak 2010 Pazar

seyirci ortalamasında da barcelona...


Instituto Português de Administração de Marketing aralarında Moldova, Gürcistan, Bosna Hersek'inde olduğu 36 Avrupa ülkesinde liglerdeki seyirci sayılarına ilişkin bir araştırma yapmış. Söz konusu araştırma bu sezonun başından 31 Aralık 2009'a kadar olan lig maçlarını kapsıyor.
Araştırmanın sonucuna göre Avrupa'nın tribünlerini en fazla dolduran takımı Barcelona. Camp Nou'da maç başına 82 bin 648 seyirciyi tribünlere çekmeye başaran Katalanları bu kategorinin değişmez takımlarından Borussia Dortmund izliyor. 76 bin 412 seyirci gelioy Dortmund'un evinde oynadığı her maça. Cristiano Ronaldo ve Kaka katkılı Real Madrid 74 bin 250 seyirciye oynuyor.

İlk 20'de yer alan takımların yedisinin Almanya'da olması, Bundesliga'nın bu alanda açık ara neden önde olduğunu da gösterirken, araştırmanın yapıldığı söz konusu 36 ülke içerisinde olmamamızın ayıbının kime ait olduğunu da çok merak ediyorum. ligdeki her maça ait seyirci istatistiklerini elde edemiyor muyuz yoksa elde edip de açıklamıyor muyuz? İkisinden biriyse bu sorunun cevabı neden diye de arkadan sormak gerekiyor herhalde...