12 Ağustos 2009 Çarşamba

eleştiriler twitter'dan lütfen...

Corinthians sezona bomba gibi başlamıştı. Fakat haftalar ilerledikçe takımın formu düştü. Bu form düşüklüğüne Ronaldo'nun sakatlığı ve son 5 haftada alınan 2 beraberlik ile 3 yenilgi eklenince taraftarların keyfi bozuldu.
Corinthians teknik direktörü Mano Menezes teknolojinin nimetlerini kullanan teknik adamlardan. Kendisinin bir Twitter hesabı mevcut. Menezes'in Twitter hesabını 600 binin üzerinde Corinthians taraftarı takip ediyor. Taraftarına duyarlı bir teknik adam Menezes. Taraftaların Twitter üzerinden takım ve kendisi ile ilgili eleştilerini ulaştırmalarını istemiş.
Menezes'in bu isteğini Corinthians taraftarlarının yanıtsız bırakmayacağına eminim. Brezilyalı teknik adamın Twitter hesabını incelerken bizim teknik adamlarımızdan hangilerinin Twitter'dan haberdar olduğu aklıma takıldı...

3 yorum:

alperensaylar dedi ki...

hangileri haberdar bilemem ama twitter'ı ingilizlerden hatta amerikalılardan daha çok kullanıyor bu brezilyalılar herhalde:)

halk dedi ki...

brezilya'lıların internet-küfür ikilisini nasıl kullandıklarını bilemiyorum lakin türkiye'de hiç hoş olmazdı böyle bir deneme:)

CaRtMaNtR dedi ki...

Ersun Yanal ve Yılmaz Vural bence bu konularda bir adım öndedir :D