14 Temmuz 2010 Çarşamba

İngilizler tarihin en gösterişli olimpiyatlarına imza atmak istiyorlar belli ki. Geçen ay 2012 Londra Yaz Olimpiyatları'nın açılış töreninin kreatif direktörü olarak Oscar ödüllü yönetmen Danny Boyle ile anlaşılmıştı. Ayrıca daha önce üç defa Oscar adayı olan yönetmen Stephen Daldry de açılış töreninin kreatif takımında yer alan bir diğer isim olmuştu.
2012 Yaz Olimpiyatı takımına katılan ünlü isimler kervanına en son Stella McCartney eklendi. Dünyanın en fazla talep gören stilistlerinden biri olan McCartney, Büyük Britanya'nın 2012 Yaz Olimpiyatları'nda giyeceği kıyafetleri dizayn edecek.
Stella McCartney daha önce de spor kıyafetlerinin dizaynı ile ilgileniyordu. Adidas'ın spor ayakkabı dizaynlarını yapan İngiliz stilist, bu yıl Wimbledon'da giyilen kıyafetlerin dizaynını üstlenmişti şekil 1a'da Caroline Wozniacki'nin üstündeki elbisede de görebileceğimiz gibi. 
Büyük Britanya 2012 Yaz Olimpiyatları'nda sportif açıdan nasıl bir performasn sergileceğine dair bir fikrimiz olamasa da organizasyonun diğer alanlarında iddialı! olduğunu şimdiden attığı adımlarla gösteriyor...  

Hiç yorum yok: