22 Ocak 2009 Perşembe

mustafa sarigül

Pazartesi günü iş dönüşü gözüme çarptı Şükrü Saraçoğlu'nun yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin önünde bulunan billboardlardaki Mustafa Sarıgül'ün seçim afişleri. Garibime de gitti işin doğrusu Şişli Belediye Başkanlığı için aday olan birinin Kadıköy ilçesi sınırları içerisinde reklamını yapılması, seçim afişlerinin asılması. Niye bu tür bir harekete girişilmiş bir türlü anlayamadım. Hani billboard dediğin şey de ucuz değil öyle 5 kola, 3 hamburger parasına kiralayasın. Hergün o yoldan geçen ve Şişli'de oturan insanlar ise hedef bu kadar para harcamaya gerek yoktu diye, toplasanız o billboardun kirasına değeyecek kadar insan geçmiyordur oradan. Sonuçta koca Kadıköy'de kaç kişidir Şişli Belediye Başkanını seçmek için oy kullanacak. Nereden bakılırsa bakılsın tuhaf duruyor şu Mustafa Sarıgül'ün Kadıköy'deki seçim ilanları. Anlayan varsa beri gelsin...

2 yorum:

1903 dedi ki...

Önce Mustafa Sarıgül'ü anlamak gerekir. Sarıgül mü DSP'ye katılmıştır, DSP mi Sarıgül'e katılmıştır bunu da anlamak gerekir. Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk ile bir problemi vardır belki de. Ya da halk bilinçsiz beni DSP logosu ile görürse Kadıköy'den DSP'ye daha fazla oy çıkar diye düşünmüş olabilir olabilir de olabilir. Ama anlamsızdır gereksizdir dediğin gibi bizce tabii..

Hamza dedi ki...

Çok pahalı sandığımız o billboardların fiyatını duysan inanamazsın.
Orta hallbir maaşla çalışan bir kişi karısına sevgilisine yolu veya evi üstündeki bir billboardla 1 hafta aşkını ve sevgisini ilan edebilir.
Şaka değil Bonus'a taksit imkanı bile var.