23 Temmuz 2009 Perşembe

team radioshack

Bisikletin bu ülkedeki en yetkin kişilerinden biri Caner olduğundan onun bu konudan bahsetmesi daha uygun olurdu. Lâkin biz de konuyu kendi çapımızda da olsa takip etmeye çalıştığımızdan yazmadan duramadık.
Tour de France'ın son haftasında en çok konuşulan konulardan biri Lance Amstrong'un gelecek sezon kendi takımıyla yarışlara katılacağı. Dedikodular Amstrong tarafından yalanlanmadığından dolayı gerçeklik payının olduğu düşünülüyor. Konuyla ilgili olarak ESPN'e en son düşen haberlerden biri Lance Amstrong'un Astana'nın Sportif Direktörü Johan Bruyneel ile birlikte kurması beklenen takımın sponsorunun RadioShack olacağı.
Amerikalı perakende elektronik malzemeleri satıcısı ilk kez bloga konu olmuyor. Hatırlayanlar olacaktır yılın başında Birleşik Devletler ile Meksika'nın oynayacağı dünya kupası eleme maçı öncesi Meksika'da dağıtılacak vodoo bebeklerinin sponsorluğu üstlenen RadioShack, daha sonra gelebilecek tepkiler üzerinden bu kararından vazgeçmişti.
O RadioShack, şimdi ise postun başında da dediğimiz gibi bisiklet dünyasına iddialı bir giriş yapmayı planlayan Amstrong & Bruyneel'e sponsor olmaya karar vermiş. "Team RadioShack" olması planlanan takımın teamradioshack.com İnternet adresi bu ayın 20'sinde Lance Amstrong'un şirketi tarafından alınmış bile. Bu adım işlerin lafta kalmadığını, ciddi ciddi takımın kurulma aşamasına geldiğini gösteriyor.
Haberi sızdıran kaynaklara göre bugün ya da yarın konu ile ilgili olarak bir açıklama yapılması da bekleniyor. Yeni bir takım, üstelik Amstrong & Bruyneel'in işin içinde olduğu bir takım bisiklet dünyasında başa oynamak isteyecektir. Team RadioShack hadisesiyle ilgili olarak hareketli günler bizi bekliyor galiba...

Hiç yorum yok: