19 Aralık 2009 Cumartesi

yeni zelandalıların güney afrika keyfi

Kendileri de bekleniyordu dünya kupasına katılmayı Yeni Zelandalıların. Bahreyn'i elemeleri yılın en önemli spor olayı olarak kabul ediliyor ülkede. Adamlar gerçekçiler, dünya kupasında üç grup maçı sonunda veda edecekleri biliyorlar. O nedenle Güney Afrika gezilerinin eğlenceli geçmesi istiyorlar olsa gerek. Ne de olsa bir daha dünya kupasına ne zaman katılacakları belli değil.

Slovakya, Paraguay ve İtalya ile grup maçlarında karşılaşacak olan Okyanusya temsilcisi Güney Afrika'da kalacakları yer olarak Johannesburg Havaalanına 10 dakika uzaklıkta altı yıldızlı bir butik oteli seçmiş.
9 ayrı evden oluşan butikte her evin kendi yüzme havuzu bulunuyor. Ayrıca tesis içerisinde de bir golf sahası ile oyun parkı da var. Yeni Zelandalılar için altı yıldızlı butik otelin tek eksikliği antrenman sahasının bulunmaması.
Fakat bu durum Yeni Zelandalıları rahatsız etmemiş. Yeni Zelanda Futbol Federasyonu Başkanı Frank van Hattum, yardımcı antrenör Brian Turner ve menajer Alex Chiet tesis hakkında olumlu izlenim edinmişler.
Okyanusyalı futbolcuların saha içerisinden mutlu ayrılmayacakları kesin gibi fakat saha dışında oldukça keyifli anlar geçirecekler Güney Afrika'daki dünya kupası boyunca.


Hiç yorum yok: