6 Mayıs 2010 Perşembe

polenler polenler polenler...

Novak Djokovic için kötü bir yıl. 2010’da kazandığı Dubai turnuvasını saymazsak istediği gibi gitmiyor işler Sırp raket için. Indian Wells’te dördüncü turda iki sette Ivan Ljubicic’e kaybeden Djoko, Sony Ericsson Open’da da ikinci turda Oliver Ruchus’a yenilerek büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı.
Dünyanın iki numarasının şanssızlığı Monte Carlo’da da devam etti. Fernando Verdasco’ya 6-2’lik iki setle yenilen Novak Djokovic’in aldığı bu mağlubiyet kariyerinin en kötü yenilgilerinden biriydi. Sırp tenisçinin 2010’daki şanssızlığı Roma Masters’ta da kendini gösterdi. İtalya’da çeyrek finale kadar yükselen Djokovic, Monte Carlo’da olduğu gibi Roma’da da Fernando Verdasco’ya yenilerek bu yılki bir turnuvaya daha final göremeyerek veda etti.
Novak Djokovic geçirdiği bu kötü dönem hakkında ilginç açıklamalarda bulunmuş. Birkaç aydır zor bir dönem geçirdiğini söyleyen Sırp raket, bahar döneminde polenlere karşı güçlü bir alerji sorunu yaşadığını belirtti. Daha önce hiç bu kadar kötü hissetmediğini, tıbbi desteğin işe yaramadığını söyleyen Djoko’nun işi alerjisinin geçmesine kalmış görünüyor. Polenlerden kurtulduğunda daha başarılı bir performans bekliyor Sırp raket...

Hiç yorum yok: