10 Ağustos 2010 Salı

estadio omnilife'nin zemini


Çarşamba gecesi Copa Libertadores'in ilk maçında Chivas, Internacional'i yeni stadyumları Estadio Omnilife'da ağırlayacak. Stadyum geçtiğimiz hafta Manchester United ile oynanan özel maçla açılmıştı.
Chivas - Internacional maçı ise Estadio Omnilife'ta oyananacak ilk resmi maç olacak. Brezilyalılar stadyumun zemininden dolayı biraz endişeli. Estadio Omnilife'nin zemini suni çim ve Internacionalli futbolcular da suni çime yabancı.
Bu nedenle Guadalajara'daki antrenmanlar daha çok zemini tanımakla geçiyor özellikle de kaleci Renan açısından. Topun oldukça hızlı sektiğini ve hareket ettiğini söyleyen Renan, stadyumun çimlerinin maçtan önce ıslatılamayacağını öğrendiklerini bunun için de mutlu olduğunu söyledi. Ki topun hızının daha da artması ve kalecileri zorlaması riski azalacak bir ölçüde de olsa.
Internacionalli oyuncular maçtan önce toplam üç antremana yaparak çıkacaklar Copa Libertadores'de finalin ilk ayağına. Suni çimin etkilerini, futbolcuların şikayet ettikleri zeminde ne yaptıklarını ancak maçı izlerken görebileceğiz... 

Hiç yorum yok: