7 Haziran 2009 Pazar

giydirene yazıklar olsun 2

O makam kutsal dır nasip olmaz herkese.
Bir başkan düşünün ki ezeli rakibi hakkında kahvehanedeki taraftar ağzıyla koca bir camiaya "ezik" diyebiliyor ve taraftarlar dahil bir camiayı karşısına alıyor.
Duruşu ile ün yapmış camiada başkanlık yapıyorsanız rakibiniz hakkında avam bir taraftar ağzıyla konuşamazsınız.

Bir tane yetmiyormu
Bir kulüp düşününki milli forma altında onca rezilliğine rağmen oynattığı futbolcusunun üstüne bir de Mehmet Topuz gibi yıllardır tavırlarıyla ortada olan ikinci bir adama daha formasını layık görüyor.

Maziniz ve değerlerinizle çok yaşayın emi
Son oynanan Kayseri-BJK ve FB maçları bu adamın O KUTSAL formalara layık olmadığının göstergesiyken iki kulüp başkanı doğru bir ağırlıkla karşılıklı konuşup formalarının ve mazilerinin değerini ortaya koymak yerine düzeliyor dediğimiz futbol diyaloglarına bir gerginlik daha eklemeyi tercih ediyorlar ya ne diyelim...

Mehmet Topuz
2004 yılında Fatih Gökşen ve Ergun Gürsoy Topuz transferi için girişimde bulunduklarında bu arkadaş doğuştan Galatasaraylı olduğunu açıklamıştı.
2007 ağustos ayında Kayseri'de yayımlanan Sportif Dergisine verdiği röportajda bir soru üzerine çocukluğundan beri Kayserisporlu olduğunu ve abisiyle maçlara gittiğinden dem vuruyor ve "Ben Kayserisporluyum yarın öbürgün başka bir kulübe de gitsem yine öyle olacağım" diyor.
Sen hatırlamıyorsun ama bu konuşmaları pişirir pişirir önüne koyarlar Mehmet Bey kardeşim. Önce profesyonel olmayı ondan ondan önce de adam olmayı öğrenmek lazım...
Sözü aynı cümleyle bitirelim.

Formasını giydirene de o forma altında alkışlayana da yazıklar olsun.

1 yorum:

alperensaylar dedi ki...

beşiktaşlı arkadaşlar alınmasın, zira ben takımlara laf sokmayı pek sevmem. sadece gırgır amacıyla, kızdırmak amacıyla birşeyler söylerim. o yüzden bu yazacağım birkaç cümle kesinlikle kişiyi bağlayan cümleler. şimdi o ezik diyen başkana şu iki şeyi sorarlar, ben başkan olduğum sürece kapıdan giremez dediği adamı teknik direktör yapan, sözleşme yenilesin diye peşinden koşan ayrıca samsunspor maçındaki penaltı hadisesinden sonra ahlaksızlıkla suçladığı adamı 2 ay sonra transfer eden o da yetmedi eski takımına karşı oynadığı ilk maçta kaptan yapan başkana ne derler acaba?

başkanlar tabi ki taraftardır ama bu onlara her ortamda taraftar mantığıyla konuşma hakkı vermez. siz milyonlarca kişinin sevdiği, bağlandığı kurumları temsil ediyorsunuz.