30 Ekim 2009 Cuma

fifa world player 2009 adayları


21 Aralık'ta İviçre'deki Gala ile ödüller sahiplerini bulacak. Geçtiğimiz yıl Cristiano Ronaldo ile Marta kazanmıştı "Yılın En İyi Oyuncusu" ödüllerini. Bu yıl erkeklerde 23, kadınlarda 10 aday var. Sürüsüne bereket İspanyol'un olduğu listede İtalyanlara ayıp olmasın diye Buffon aday gösterilmiş. Bir aksilik olmazsa beklentimiz Messi'nin ödülü kapması...
Michael Ballack (Germany), Gianluigi Buffon (Italy), Iker Casillas (Spain), Cristiano Ronaldo (Portugal), Diego (Brazil), Didier Drogba (Côte d'Ivoire), Michael Essien (Ghana), Samuel Eto'o (Cameroon), Steven Gerrard (England), Thierry Henry (France), Zlatan Ibrahimovic (Sweden), Andrés Iniesta (Spain), Kaká (Brazil), Frank Lampard (England), Luis Fabiano (Brazil), Lionel Messi (Argentina), Carles Puyol (Spain), Franck Ribéry (France), Wayne Rooney (England), John Terry (England), Fernando Torres (Spain), David Villa (Spain) and Xavi (Spain).
Kadınlarda da gönül ister Kelly Smith alsın en azından Finlandiya'da attığı aşırtma golün hatırına. Ama onda da Birgit Prinz sağlam geçen sezonun ardından açık ara ödülü kazanır.
Nadine Angerer (Germany), Sonia Bompastor (France), Cristiane (Brazil), Inka Grings (Germany), Mana Iwabuchi (Japan), Simone Laudehr (Germany), Marta (Brazil), Birgit Prinz (Germany), Kelly Smith (England) and Abby Wambach (USA).

Hiç yorum yok: