4 Aralık 2009 Cuma

amir sayoud'un başına gelenler...

Şu sıralar dünya üzerindeki en bahtsız insanlar Mısır'da yaşayan Cezayirliler ve Cezayir'de yaşayan Mısırlılar. Mısır ile Cezayir arasında oynanan dünya kupası eleme maçlarına ilişkin yaşanan hadiseler her iki ülke arasındaki ilişkilerin gerilmesine neden oldu.
Bu gerilimli ilişkiden en fazla etkilenen isimlerden biri de Amir Sayoud. Haziran ayında Al Ahly ile 5 yıllık sözleşme imzalarken 6 ay sonra arkasına bakmadan Kahire'den ayrılacağını düşünmüyordu elbette 20 yaşındaki Cezayirli futbolcu.
Lâkin Mısır'da yaşayan Cezayirlilere yönelik öfkeden Sayoud da nasibini aldı. Çok sayıda ölüm tehdidi alan Cezayirli futbolcuyu bazı takım arkadaşları bile taciz etmiş. Amir Sayoud hangi Al Ahlyli futbolcuların kendisini tehdit ettiğini ettiğini söylemese de yaşanılan bu son olaylar nedeniyle sözleşmesini feshetmek istediğini kulüp yöneticilerine söyleyip, Cezayir'e döndü.
Yaşanılan bu son gelişmelerin ardından Al Ahlyli yöneticilerin de Amir Sayoud'a zorluk çıkartmaması bekleniyor. Ki takım içerisinde bu sorunun daha fazla büyümesi ihtimaline karşın yapılacak en doğru iş de bu...

Hiç yorum yok: