22 Mart 2010 Pazartesi

cbs tiger woods 'u neden reddetti?

Amerikan basınının bir numaralı gündem maddesini oluşturuyor Tiger Woods'un seks skandalının ardından ESPN vasıtasıyla basına verdiği ilk röportaj. Golfu sevmeyen ve golfle ilgilenmeyen biri olarak bu röportajla birlikte Woods'un budist olduğunu öğrendim. Sağolsun EurosportNews röportajın bu bölümünü haber bültenine alınca Woods'un budizimden saptığı için başına bunları geldiği cümlesini yakaladık.
Röportaj kadar, röportajın yapılış şekli de ilginç. Tiger Woods'un menajeri ESPN'e perşembe günü röportaj teklifini sunuyor. ESPN'e röportajı yapacak muhabiri seçme şansı da sunuluyor. Kanal da golf muhabiri Tom Rinaldi'yi bu iş için görevlendiriyor.
Röportajın yayımlanması ve ses getirmesinin ardından CBS, teklifin ilk kendilerine geldiğini açıkladı. CBS Sports'un sözcüsü LeslieAnne Wade gelen teklifi rddetme nedenlerini röportajın 5 dakika ile sınırlı olmasını gösterdi. Gelecek ay başlayacak olan ve Tiger Woods'un da katılacağını açıkladığı US Masters'ın resmi yayımcısı da olan CBS, Woods'u  "60 Minutes" programına davet ediyor fakat red cevabı alıyor. Muhtemelen de bu red cevabına karşılık olarak 5 dakikalık röportaj teklifini reddediyor CBS. Sonuçta da kazanan ESPN oluyor... 

Hiç yorum yok: