16 Temmuz 2008 Çarşamba

makaay olimpiyatlarda

Hollanda'da teknik direktör Foppe de Haan, Olimpiyatlarda mücadele edecek kadroyu açıkladı. Takımın en önemli ismi Ryan Babel gibi görünüyor. Sezon başında 11'de sık yer bulan fakat sonlara doğru yedek bankını ısıtan Madridli Royston Drenthe de kadrodaki isimlerden. Foppe de Haan, yaş haddini geçen oyuncular olarak Makaay, Sibon ve Jaliens'i seçmiş. Sakatlığa karşı yedekte ise Eredivisie'de geçtiğimiz sezonun en çok dikkat çeken isimlerden Nordin Amrabat ile birlikte Siem de Jong, Tim Krul ve Christian Kum'a yer vermiş. Gruplarını ilk sırada tamamlamaları halinde Arjantin ya da Brezilya ile eşleşmediklerinden finale kadar yolları açık görünüyor.

Kaleciler: Piet Velthuizen (Vitesse), Kenneth Vermeer (Ajax).

Defans: Kew Jaliens (AZ), Calvin Jong-A-Pin (sc Heerenveen), Kees Luijckx (AZ), Dirk Marcellis (PSV), Erik Pieters (PSV), Gianni Zuiverloon (West Bromwich Albion).

Ortasaha: Otman Bakkal (PSV), Urby Emanuelson (Ajax), Jonathan de Guzman (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Valencia), Evander Sno (Celtic).

Forvet: Roy Beerens (sc Heerenveen), Ryan Babel (Liverpool), Royston Drenthe (Real Madrid), Roy Makaay (Feyenoord), Gerald Sibon (sc Heerenveen).

Hiç yorum yok: