6 Haziran 2009 Cumartesi

giydirene yazıklar olsun

Adama demezler mi madem o kadar Beşiktaşlısın neden "Fenerbahçe'yle 10 gün görüştüm olmadı" cümlesinin ardından "50 milyon verseler o formayi giymem" diyorsun. Olurunu ararken bu cümle neden?
Formasını giydirine de o forma altında alkışlayana da yazıklar olsun.
Maziniz ve değerlerinizle çok yaşayın emi.

7 yorum:

fsevdimbas dedi ki...

bu açıklamalardan sonra kesinlikle vermeyelim .zaten sevmediğim bir oyuncu yollayalım paf takımına o zman görsünler yıldırım demirören ve diğerleri neymiş bizle uğraşmak..

fishel dedi ki...

gerçekten kirli işler bunlar. en son colin kazım'da böyle bir şey olmuştu ama bu kadar değildi yankısı. hem topuz'un fenerbahçe'ye nasıl bir faydası olacak şu andan sonra?

abeyle dedi ki...

2 sezon önce röportajında ben çocukluktan beri fenerliyim diye açıklama yapmıştı.1 sezon sonra ben hep kayserisporluydum hiç büyük takım tutmadım diye lig tv'ye açıklama yaptı.Lig tv daha dün yayınladı tekrardan.Şimdi Beşiktaşlıların yüzünden bir açıklama yaptı.Altında ezilmemeye çalışıyor.Ama belli ne demişler:Filler tepişir çimenler ezilir.Burada çimen kesinlikle Mehmet Topuz olacaktır.

granger17 dedi ki...

hocam sana yüzde yüz katılıyorum bu karaktersizlik de olmazki

abeyle dedi ki...

Mehmet Topuz'a çok yakın bir dostumdan aldığım bilgiye göre fenerbahçeyle anlaşmış.Menejeriyle de yollarını ayırmıs.Haftaya da benim aklımı çeldiler gibisinden bir basın toplantısı düzenleyecekmis.Kendi blogumdan önce buraya yazıyorum.Herkese hayırlı olsun.

Adsız dedi ki...

ben de bir duyum aldım alex figer den ayrılmış doğuştan rizesporluyum diye açıklama yapıp juventusa gidecekmiş. new york times dan önce buraya yazıyorum.. hey yarabbim yaw.. ne cevherler var memlekette.. :D

Kartal Bafiler dedi ki...

Adam Beşiktaşlıyım Beşiktaşla anlaştım dedi sabahında Fener açıklama yaptı ama bonservisin biz aldık,nerde kaldı ahlak,mazi ve değerler?
Fenerbahçe silah zoruylamı futbolcu oynatıyor?

İstemiyor kardeşim FEner'i bu kadar net,burda neyi anlamıyorsunuz merak ediyorum.

Tümer Metin,Fatih Akyel Gelir Mehmet Topuz gelmez kardeşim.