27 Temmuz 2009 Pazartesi

deng ve gordon yok

İngiltere tarihinde ilk kez Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda yer alacak. Kadro olarak da sürpriz yapabilecek bir potansiyele sahipti. Luol Deng ve Ben Gordon gibi adamlarla iyi iş çıkartabilecek güçteydiler. Dili geçmiş zaman kullanıyoruz çünkü hem Deng hem de Gordon Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda yer almayacaklarını açıklamışlar.
Malum Luol Deng uzun süredir sakatlıkla uğraşıyordu. 2 hafta önce şut atmaya başlamış. Gelecek haftadan itibaren ise hafif koşuluyla devam edecekmiş antrenmalarına. EuroBasket 2009'a yetişmek için kendini riske etmek istemiyor haklı olarak. Adamın geçtiğimiz yaz İngiltere'nin bütün maçlarında çıkardığı işi düşününce bu yaz oynamamaya kararına hak veriyor insan.
Ben Gordon da Detroit ile iyi bir sezon geçirmek istediği için İngiltere Milli Takımına katılmamayı seçmiş. Bu durumda takımın en önemli isimleri de Pops Mensah-Bonsu ile Robert Archibald olacak. Onları desteği de emekliliği bir hayli yaklaşan Andy Betts sağlayacak gibi görünüyor.
Gordon ve Deng ile izlemesi zevkli bir takım olacaktı İngiltere. Bu haliyle sıradan bir turnuva takımı olarak gruptan çıkmaları oldukça zor gibi...

Hiç yorum yok: