13 Nisan 2010 Salı

pistonların fiyatı düşmüş

NBA ve diğer Kuzey Amerika liglerinde en sevdiğim unsur denge. Bugün ligin en iyisi olmanız her daim en iyi olmanızı gerektirmiyor. Hatta iki yıl öncesinin en iyisi iki yıl sonra ligin en kötü takımlarından biri olabiliyor. Detroit Pistons da bu inişi yaşan takımlardan. Michiganlılar 2001’den bu yana ilk kez play-off bileti alamadılar.
Bununla da kalmadı Pistons’ın kötü geçen sezonu, 1980-81 sezonundan bu yana ilk defa 30 galibiyetin altında tamamladı normal sezonu Detroit.
Pistons yönetimi kötü geçen sezonun ardından gelecek yıl bilet fiyatlarının yüzde 10 ile yüzde 50 arasında indirileceğini açıkladı. Bu indirimin en önemli nedeni olarak ise Birleşik Devletler’in otomotiv merkezi olarak bilinen Michigan’ın ekonomik açıdan içerisinde bulunduğu zor koşullar. Sadece Michigan’ın ekonomik koşullarının değil Pistons’ın da bu sezonki performansının bu indirimde payı olduğu yadsınamaz bir gerçek.

1 yorum:

pclion dedi ki...

Joe Dumars'ın off-season hamlelerinin de payı büyük Taha. O kadar salary'yi CV ve Ben Gordon'a gömersen olacağı bu olur tabii. Jerebko gibi bir rol oyuncusu çıkardılar gerçi 2.turdan, kısa sezonun kârı...