17 Mart 2009 Salı

al sana tehdit!

Haber Portekiz'in en çok satan spor gazetesi ABola'dan. Şampiyonlar Ligi'nde Bayern'den 2 maçta 12 gol yiyerek bir rekora imza atan Sporting'de ölüm tehditleri havada uçuşmaya başlamış. Teknik direktör Paulo Bento, kulüp başkanı Filipe Soares Franco, kaleci Rui Patricio ve Miguel Veloso ölüm mektupları yollanan isimler.
İşin ilginç yanı Veloso sakatlığı nedeniyle her iki maçta da forma giyememişti. Adama sorumlu olmadığı bir olaydan dolayı neden mektup yollanır anlamış değilim. Hadi ona yolladın, kendi kalesine sağlam bir vole ile gol atan Anderson Polga'ya neden mektup yollanmamış o da ilginç. Ne bileyim ben haberin başlığını görünce kesin Polga da nasiplenmiştir bu mektuplardan dedim ama ona yollamamışlar. Polis iz üstündeymiş, "her an sonuca ulaşılabilir" deniyor. Ne kadar doğru olup olmadığını birkaç güne görürüz.
Postu tamamlarken şu mektupları yollayan sivri zeka hiç mi düşünmez hangi teknik adam, futbolcu ya da başkan görev yaptığı kulübün tarihteki en ağır yenilgilerini yaşamak istesin, kalesin de 12 gol görsün ve tarihe geçsin diyemeden edemiyorum...

1 yorum:

Turgay Keskin dedi ki...

Polga 6 yıldır Sporting Lizbon'da, aileden biri gibi görüyorlar herhalde onu. Yoksa yaptığı bu kadar hataya rağmen güzel bir mektup alması lazımdı!

Şaka bir yana ligde de Porto'yu geçmeleri pek mümkün gözükmüyor, puan farkı çok değil ama sorun Porto'da. Ligde Bayern maçlarına kadar 14 gol yiyen bir savunma orada dağıldı. Ama bence sorun Liga Sagres'te yer alan diğer takımların Sporting Lizbon'un hatalarını Bayern gibi kullanamaması. Yoksa bol bol pozisyon vermeye devam ediyorlar..