19 Mart 2009 Perşembe

skoko'nun profesyonelliği

Gençlerbirliği'nde bir sürü Avustralyalı top koşturunca bu durum Avustralya Devlet Televizyonu SBS'in ilgisini çekmiş olmalı ki Matthew Hall isimli muhabir gelip olayı yerinde izlemiş, Cem Onuk'la konuşmuş.
Gençlerbirliğini'nin Avustralyalılara yönelmesinin nedeninin Josip Skoko olduğunu söylemiş Onuk. Skoko'daki profesyonellik oldukça etkilemiş Gençlerli yöneticileri.
Haberin bir yerinde Cem Onuk Skoko ile ilgili ilginç bir de anısını anlatıyor. Kulüp her futbolcuya ev ve araba veriyor. Skoko villada oturmak istediğini aradaki farkı kendisinin ödeyeceğini söylemiş. Bununla da kalmamış "evin mobilyalarını ve diğer eşyalarını kendim alacağım" demiş. Cem Onuk merak etme "senin için gerekli eşyaları temin ederiz" deyince de kendisinin profesyonel bir sporcu olduğunu belirtip "arabam var onu Ankara'ya getirteceğim"demiş ve Porsche jeepini getirtmiş.
Cem Onuk 24 yıllık yöneticilik hayatında ilk defa böyle bir olayla karşılaştığını, bir futbolcunun kendi cebinden parasını ödeyerek mobilyalarını ve eşyalarını aldığını gördüğünü söylemiş.
Gerçi Gençlerbirliği Skoko'nun oturduğu villanın aradaki farkını ödemiş, Avustralyalı'nın ödemesine izin vermemiş.

Hiç yorum yok: