29 Aralık 2009 Salı

jorge mendes'in portföyü


Jorge Mendes şu sıralar futbol dünyasının en gözde isimlerinden biri sahip olduğu portföy ile. 42 yaşındaki Portekizli menajer ülkedeki tüm önemli isimlerin işlerini yürütüyor. Sahip olduğu portföyün en önemli iki ismi Cristiano Ronaldo ve Jose Mourinho.
Bu iki ismin yanı sıra Deco, Diego, Ricardo Quaresma, Paulo Ferreira, Tiago Mendes de Portekizli'nin portföyündeki isimlerden sadece birkaçı.
En son Jose Moutinho ile birlikte adı devamlı transfer dedikodularına karışan Sporting Lizbonlu Miguel Veloso da Jorge Mendes'in şirketi GestiFute ile anlaşmış. Lizbonlu oyuncunun Mendes tarafından Avrupa'nın büyük kulüplerinden birine pazarlanmasını beklemek lazım artık. GestiFute şu anda dünyanın en değerli menajerlik şirketi konumunda. Porto merkezli şirketin sahip olduğu portföyün değeri 500 milyon avro civarında. En azından tahmin edilen rakam bu.
Jorge Mendes futbol piyasasındaki gücünü her geçen gün daha da arttırmaya devam ediyor. Adını sık duymaya başlamıştık. Yakında boy boy pozlarını da görürüz İngiliz kulüplerinin koridorlarında...

Hiç yorum yok: