15 Ocak 2010 Cuma

hassan shehata kriterleri


Mısır gazetelerinin yalancısıyız Mısır Milli Takımı teknik direktörü Hasan Shehata "nasıl yani dedirtecek açıklamalarda" bulunmuş. Hassan Shetata, milli takıma oyuncu seçme kriterleri arasında yeteneğin ve becerinin en önemli kriter olmadığı, futbolcunun  ne kadar dindar olduğunun esas kriter olduğunu söylemiş.
Shorouk gazetesinin iddiasına göre Mido'nun 4 hazırlık maçında forma giydikten sonra kadroya alınmamasının nedeni de futbolcunun dindar olmaması ve "partileri çok sevmesi"ymiş.
Bu açıklamalara göre Hassan Shehata'nın teknik direktörü olduğu sürece iyi bir futbolcuysanız fakat müslüman değilseniz Mısır Milli Takımında forma giyme şansınız bulunmuyor.
Hassan Shehata'nın bu tutumu da ırkçılığın bir başka versiyonu olsa gerek...


3 yorum:

mustafa taha dedi ki...

olan bir haberi aktardi diye birini anlamsiz bir sekilde yargilayan ve postla ilgili olmayan bir yorumu yayinlamak sadece gereksiz polemikler dogurur...

Unknown dedi ki...

Sayın blogger... Size hakaret etmek veya polemik yapmak değil amacım. Ama bir blogger; hem savcı, hem hakim olursa insanları inciten yazılar çıkar ortaya. Bahsi geçen kişiyi yargılayıp, ırkçılıkla mahkum etmişsiniz. Bir blogger için esas amacın yazılarının takip edilir olması, okunur olmasıdır elbette. Fakat sizin gibi düşünmeyen, ama yazılarınızı ilgiyle okuyan insanların varlığını unutmayın lütfen...

Sekhranikos dedi ki...

Dinin "emaneti ehline verin" kısmını ıskalamış bir abimizmiş.