18 Nisan 2009 Cumartesi

ortaya karışık

Google Reader'a yaklaşık 24 saatir bakmayınca çok sayıda haberin biriktiğini gördüm. Ortaya bir karışık yapalım kısa kısa neler olmuş şöyle bir göz atalım dedim.
- Twente'de yaptıklarının ardından sezon başında Schalke'ye gitmiş Fred Rutten. Fakat hiçbir şey istediği gibi gitmeyince 2 hafta önce gelecek sezon takımın başında olamayacağını açıklamasının ardından kapıya konmuştu. Geçen sezondan beri PSV onu istiyordu, bir sezon gecikmeli de olsa istediğine kavuştu son şampiyon. Önümüzdeki 3 sezon Rutten'e emanet PSV.
- Bizim blogun tepesinde de 2 gündür dönüyor Boca - River maçı ile ilgili bilgiler. Pazar gününün tek derbisi Boca - River değil. Amerika kıtasında derbi heyecanı Buenos Aires'te başlasa da Santiago ve Guadalajara'ya uğruyor. Önce yerel saatle 16.00 -bizim saatle 24.00- Universidad de Chile, Colo Colo'yu konuk edecek Estadio Nacional de Chile'de. Colo Colo için zor bir maç. Ligde sondan 4. sırada bulunuyor 11 puanla. Üstelik lider Unión Española'nın da 17 puan gerisindeler. Ev sahibi Universidad için işler daha rahat. Onlar 2 maç eksiği ile 7 puan geride 2. sıradalar Primera División de Chile'de.
Santiago derbisinin ikinci yarısı oynanırken yerel saatle 17.00'de -bizim saatle 01.00'de- Estadio Jalisco'da "El Clásico" başlayacak. Chivas, America ile sezonun kurtuluş maçına çıkıyor. Maç öncesi iki takım arasında America lehine 1 puan fark söz konusu. İmkanınız olursa İnterney üzerinden iki maçı da kaçırmayın derim.
- Haftasonunun önemli olaylarından biri NBA'de playoffların başlaması. Cumartesi - Pazar boyunca canlı canlı seyredebileceğimiz tek maç bu akşam 19.30'da NBA TV'den yayınlanacak olan Boston - Chicago serisinin ilk maçı.
-Formula 1'de de Çin Grand Prix'i var yarın sabah 10.00'da. Sinan son havadisleri ve sıralama turlarında olanları bir güzel yazmış blogu Ezeli Rakip Ebedi Dost'ta . Okumanızı tavsiye ederim. Ekleyeceğim şudur Adrian Newey helal sana. Şu Red Bulllar'dan yarış kazanabilecek otomobil yaptın ya daha ne olsun.
- Monte Carlo Masters'ta Rafael Nadal finale ilerliyor. Arka arkaya 25. maçını Ivan Ljubicic'i çeyrek finalde 2-0 geçerek kazandı. Roger Federer ise İspanyol'un aksine yerlere seriliyor. En son çeyrek final göremeden elendi. Hani geçen hafta evlendi ona bağlayacağız ama asıl sorun antrenörsüz çalışmaya devam etmesi. Bilmiyorum belki bir Agassi hadisesi daha görürüz. Dip yaptıktan sonra tekrar küllerinden doğan biri daha. Temmuz'da baba olunca belki işler düzelir Federer için. En azından o öyle söylüyor.
- Yarın akşam Boca -River maçı olsa da saat 10.00 gibi Kanal A'ya bir göz atın. Bordeaux ile Lyon kapışacak Chaban Delmas'da. Claude Puel sezon sonu gidicek de alınacak bir mağlubiyet bu gidişi yakınlaştırabilir.
- Ofise gider gelirken hep dinleriz Billboard Radio'yu. Son 1 haftadır şahidiz sabah 08.00 ile akşam 18.00'de Zaman Tüneli ile geçmiş yıllara götürüyorlar bizi. Hergün harika bir 20 dakika yaşıyorum kendi adıma. Bunu tavsiye ettiklerim listesine ekledim. 70'ler, 80'ler ve 90'lardan hoşlanıyorsunuz tam size göre Billboard Radio. Bir de playlistlerini biraz daha çeşitlendirseler harika olacak.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

unlock iphone
unlock iphone

how to unlock iphone unlock iphone iphone unlock
how to unlock iphone

how to unlock iphone iphone unlock [url=http://ounlockiphone.com]unlock iphone [/url] unlock iphone