5 Mayıs 2009 Salı

sarı siyah são paulo

São Paulo'nun kırmızı-siyah-beyaz üçlemesine hayran olmuşumdur hep. Dünya üzerinde sahip olmak istediğim formalar sıralamasında ilk 3 sırada yer alır São Paulo. Bilmiyorum çoğu São Paulo taraftarı benim gibi mi düşünüyor ama kulüübn dün basına tanıttığı yeni antrenman formaları tam bir hayal kırıklığı kendi adıma. Nerden çıktığını anlamadığım sarı renk insana tuhaf geliyor. İnsna bakınca aklına bir türlü São Paulo forması olduğu gelmiyor.
Bilmiyorum bu kulübün sarı rengi de içine katan yeni forma dizaynlarını taraftara alıştırmak için yaptığı yeni bir strateji mi. Avrupa'da çoğu kulübün alternatif formaları normal renklerinden bağımsız olabiliyor. São Paulo'nun da bu tür bir strateji izleyebileceğini, önce sevdirip sonra da giymeyi ve giydirmeyi hedeflemesini mümkün gibi...

2 yorum:

L dedi ki...

iyi de hocam sen de söylemişsin zaten, "antrenman forması" bu. artık her takım hemen hemen her rengi kullanıyor antrenman malzemelerinde. bu açıdan güzel bir örnek bizim milli takım. renk cümbüşü.

alternatif forma meselesinde farklı renk bir nevi zorunluluk zaten. ama hala bu kabullenilemiyor çoğu zaman en ufku açık futbolseverde bile.

alperensaylar dedi ki...

bisikletçilerin formalarına benzemiş:)