28 Temmuz 2009 Salı

tour de france & caner

Tour de France'ın bisiklette tepişen adamlar olduğunu düşünen insanların bulunduğu bir ülkede saatler boyunca ekrandaki keyifli anlatımıyla bizi Tour'a bağladığı için Caner'e koca bir teşekkür boynumuzun borcuydu. Bunu, arkadaşım ve bu blogun yazarlarından biri olduğu için değil, zor bir işi bu kadar keyifli başardığı için yapmak gerekiyordu. Fakat bizden önce Hıncal Uluç yapılması gerekeni yapmış ve Caner'in başarılı spikerliğinin hakkını teslim etmiş.
Beni ve birçok kişiyi 21 gün boyunca ekrana bağladığından dolayı Caner ve Aydan Çelik'e bir kere daha teşekkür ediyorum.
Bu arada Caner'in insan olduğuna dair şüphelerimin de olduğunu belirtmek isterim. Bir insan da herşeyi bilmez ki. Hocam tamam anladım da Avustralya - Bahreyn Dünya Kupası eleme grubu maçını anlatırken de Avustralya'daki spor altyapısının sistematiğinden ve gelişiminden kim bahsedebilir ki :)

4 yorum:

reverdy dedi ki...

olimpiyatlar sırasında farketmiştim caner eler'i ilk olarak , o günden beri eurosport ekranlarında ne anlatırsa izliyorum yakaladığımda.umarım ilerleyen dönemde yenilsen de yensen de programına daha cok katılırda bizlerle galatasaray yorumlarını paylaşır.

alperensaylar dedi ki...

avusturalya-bahreyn maçında caner eler ile birlikteydiniz yanlış hatırlamıyorsam?

mustafa taha dedi ki...

@alperensaylar

doğrudur. Arada Avustralya'nın maçları oldu mu sağolsunlar yorumcu olarak cağırıyorlar beni...

granger17 dedi ki...

dün akşamki ıaaf monoca gp caner eler'in anlatımıyla harikaydı keyifli bir 2 saat geçirdik özellikle vlasic-fredrich kapışımasında sonra beraber verdikleri pozda sporun çok açık ne anlama geldiğini gösterdiler