18 Temmuz 2010 Pazar

bir cumartesi iki düğün

Wesley Sneijder için harika bir yıl geçiriyor diyebiliriz. Inter ile bir sezonda kazanabileceği tüm kupaları kazandı. Ardından çok iyi bir dünya kupası geçirdi. Hollanda Milli Takımı şampiyon olamasa da dünya kupasında final oynadı ve bir sezonda oynanabilecek tüm finallerde boy gösterdi Inter'in Hollandalısı.
Herhalde bu kadar unutulmaz bir yılı daha da unutulmaz kılmak için almışlardı evlenme kararını Wesley Sneijder ve "Hayat arkadaşı" televizyon spikeri, manken Yolanthe Cabau. Siena yakınlarındaki San Giusto e Clemente in Castelnuovo Berardenga Kilise'sinde evlendiler dün öğlen saatlerinde. Düğün töreni oldukça kalabalıkmış. Fotoğraflardan yansıyanlardan anladığımız Chivu ve Patrick Kluivert'ın da düğünün davetlileri arasında olduğu.

Cumartesi gününün spor dünyasınından dünya evine giren tek ismi Wesley Sneijder değildi. Radek Stepanek ve Nicole Vaidisova'da tenis dünyasının evlenen çiftler kervanına katıldılar. Vaidisova 2007'de dünya sıralamasında 7. basamağa kadar yükselmişti. Bu yılın başında profesyonel tenisi bıraktığını açıkladı. Bu kararında Stepanekle evlilik kararı almasının etkiliği olduğu iddia edildi. Çift bu yılın başında aldıkları evlilik kararını dün yürürlüğü koydu ve Prag Kalesi'ndeki Saint Vitus Katedrali'nde evlendiler...

Hiç yorum yok: