10 Nisan 2009 Cuma

berlin'in dört atlısı...

Sezon başında yazılan hikaye, kurulan senaryolar doğru çıktı ve Olympiakos, Panathinaikos, CSKA Moskova ve Barcelona son 10 yılın belki de en keyifli Euroleague Final 4'u için Berlin'de buluşacaklar. Hanbi kim kazanır hangisi alır deseler hiç bir tahminde bulunmamamızın mümkün olmadığı bir dörtlüyü izleyeceğiz. Bu sezon ligde ve kupada oynanan Olympiakos - Panathinaikos maçları genelde dengeli geçti. Final 4'daki eşleşmede de benzer bir maç olabilir mi? Büyük ihtimal. Barcelona - CSKA Moskova maçı için ise hiçbir tahminde bulunmak mümkün değil. Yalnız Barcelona'nın futbol takımı gibi oynadığı bir dönem vardı eğer o zamanki basketbolun benzeri o maçta oynanırsa Katalanlar en büyük favori CSKA'yı eler.
Basketbol seyircisi açısından keyifli bir Final 4 olacağı kesin. Avrupa'nın en iyi 2 taraftar grubunu izleme şansını bulaacağınız berlin'de. PAO-Olympikaos maçı için salonda bulunan bütün görevliler şimdiden kolay gelsin demek gerekiyor.
Final 4'a kadar daha çok post yazraız konu hakkında. Ama bizim gönlümüzden geçen 1997'nin rövanşı olsun Olympiakos ile Barcelona karşılaşsın bu sefer de Katalanlar kazansın...

2 yorum:

agopist dedi ki...

geçen sene final 4'daki, bence 2 kimilerine göre 3 takım sürprizdi. Bu sene sürpriz falan olmadı. Sene başında düşünülenler şimdi burda. Darısı Efes'in başına..

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
no surprises, cause Tau can not win anything with Dusko Ivanovic as the coach, he is a looser.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)