29 Haziran 2009 Pazartesi

saha aranıyor...

SpVgg Neckarelz, Almanya'da en alt lig olan 6. ligde mücadele eden bir futbol kulübü. 25 bin kişilik Mosbach kasabasının takımı SpVgg Neckarelz'in yöneticileri bugünlerde tarihlerinin belki de en önemli maçı için harıl harıl saha arayışındalar.
Maçlarını 4 bin 500 kişilik Elzstadion'da oynayan SpVgg Neckarelz, Ağustos ayının ilk haftasında Almanya Kupası ilk tur maçında Bayern Münih ile mücadele edecek. Maçın sonucu her ne kadar oynanmadan belirlense de SpVgg Neckarelz yöneticileri Bayern ile oynanacak maçtan önemli bir hasılat geliri elde etmek istiyorlar. Bunun için de Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ya da Hoffenheim'ın stadyumunda Bayern maçını oynamak istiyorlar. Her iki stadyum da Mosbach2a makul uzaklıkta bulunuyor.
Herşey istenildiği gibi gider, çok sayıda taraftar maça gelirse kulübün ihtiyaçlarını uzun bir süre karşılayacak bir kaynak da sağlanmış olacak. Normalde bu tür kuralar için "zoru çekti" denilse de SpVgg Neckarelz için Bayern Münih ile eşleşmek gerçekten "şanslı bir kura" olacak gibi görünüyor.

1 yorum:

agopist dedi ki...

Bizim de grup saçmalığındna kurtulmamız lazım. Tek maçlık, her şeyin olabileceği, herkesin herkesle eşleşebileceği, ilk turda gs-fb eşleşmesinin bile olabileceği çılgın bir kura sistemi olmalı.