29 Haziran 2009 Pazartesi

coupet parc des princes'te

İki sezon önce 9 yıllık Olympique Lyon kariyerini sona erdirdiğinde futbolu yurt dışında bırakacağını düşünüyordu Grégory Coupet. Doğru bir lig ve takım tercihi ile bu istediğini yapabilecekti belki de. Mesela Red Bull NY'un teklifini kabul edip MLS'e transfer olsaydı keyifli bir macera olabilirdi onun için. Fakat o, bunun yerine Atletico Madrid'de forma giymeye karar verdi.
Bir türlü Javier Aguirre'in tercihleri arasında yer alamadı ve bu yıl nasıl kötü bir kaleci olduğunu Galatasaray'da da izleme şansına sahip olacağımız Leo Franco'nun ardından ikinci tercih olup kaldı.
Sezon sonu geldiğinde Atletico Madrid'den ayrılacağı belli olmuştu. Onu da yanıp tutuşarak isteyen bir Paris Saint Germain vardı. Mikael Landreau Paris kalesinde sezon boyu vasat üstü performans sergilemesine karşın Dinamo Kiev maçında kendi kalesine yumrukladığı top ve belki de şampiyonluğu getirebilecek olan Marsilya maçındaki hataları onun biletini kesmişti. PSG, Landreau'yu Lille'e yollarken aynı gün Parc des Princes'de Coupet ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
36'lık Coupet büyük bir ihtimalle son profesyonel sözleşmesine imza atarken Gerland'da oynayacağı Olympique Lyon maçını -30 Ocak 2010- iple çekecek olsa gerek...

Hiç yorum yok: