25 Mart 2009 Çarşamba

boyu boyuna...

Bugünlerde yolu Florida'ya düşenler etraflarına baktıklarında istemedikleri kadar tenis yıldızıyla muhattap olma şerefine erişebilirler.
Bir nevi "yavru grand slam" olarak da değerlendirebileceğimiz Sony Ericsson Open için tenis dünyasının sağlam abileri ve ablaları Miami'ye teşrif ettiler. Sony Ericsson da turnuvaya ilgi çekmek için atraksiyonlara giriyor. Serena Williams ile Andy Murray'i arabaların üstünde tepinmekten tutun da yandaki resimde de görüleceği gibi Rafael Nadal ile Ana Ivanovic'e golf oynatmaya kadar gidebiliyor turnuvayla ilgili haber malzemesi sağlama çalışmaları.
Hani Ana Ivanovic ile Rafael Nadal'ı da yanyana görünce "boyu boyuna..." demekten alamıyor kendisini insan. Yarın bugün bu ikili hakkında aşk söylentileri çıkarsa şaşırmamak lazım. Tabi Rafa da hemen "dünya ahiret benim bacımdır Ana, sadece arkadaşız" diyerek işin içinden çıkmaya çalışır...

3 yorum:

Barizzio dedi ki...

http://cezayayi.blogspot.com/2008/08/ana-ivanovic.html

19 Ağustos itibariyle, dünya medyasından önce ben atmıştım ortaya böyle bi söylenti, daha ziyade istek gibi olmuştu.

Alfredo dedi ki...

yakışır Rafa'mıza :D

Adsız dedi ki...

dedikodular çıkmıştı aralarında ama nadalın xisca'sı var 5 yıldır çıktığı zaten ivanovicin adı çıkmadığı tenisçide kalmadı :)