6 Nisan 2009 Pazartesi

yerli adriano!

Bu başlıkla Adriano'ya haksızlık mı ettim bilemiyorum. O en azından futbola ile kendini kanıtlamıştı. Batuhan Karadeniz dediğimiz adam henüz 18 yaşında ve futbol adına sonuç tarafına yansıyacak işler yapmamış olmasına karşın 35'lik topçular gibi davranıyor. Beşiktaş'ta kendisinden hazzetmediğim topçular sınıfındadır kendisi. 2 sezon önce Fenerbahçe maçında yaptığı bencillik, geçtiğimiz yıl Antalya'daki Avrupa Şampiyonası'ndaki penaltı hadisesi, PAF maçlarında takım arkadaşlarına takındığı tavır onun hakkında kolay kolay değişmez fikirler oluşturdu bende.
Her tarafından yetenek fışkırsa dada spor ahlakı açısından yerlerde sürünen futbolcuya çok ihtiyacımız varmış gibi Batuhan Kardeniz vukuatlarına bir yenisi daha eklemiş. Rıdvan Dilmen %100 futbolda söyledi ayrıntıları da burada. Batuhan kardeşimiz Fenerbahçe maçından bir gece önce maça konsantre olmak yerine bir gece kulübünde sabahlamayı tercih etmiş. Geceyi eğlenerek geçirdikten sonra ayıp olmasın diye sabah 4'te takımın kamp yaptığı otele teşrif etmiş. Tabi geceyi eğlenerek geçirince dün akşam sahada bir hayaletten farkı yoktu. Maçtaki tek hareketi sol kanattan gelen ortanın ona çarpması ile attığı goldü.
Ülke futbolumuzda herşey yerli yerindeymiş gibi ve bütün herşeyimiz tammış da bir Adriano eksiğimiz varmış gibi Batuhan Karadeniz de bu eksikliği gidermeyi kendisine bir görev seçmiş. Tamam madem böyle bir misyonu seçtin kendine önce bir goller at takımını bir yerlere getir de en azından yaptığın işin bir savunması olsun. Hani yetenek desen anladık da bu ülke futbolu ne yetenekli adamların bir halt olamadan süründüğünü görmüştür Batuhan Karadeniz'in de onlardan biri olması şu hal hareketleriyle pek de uzak değildir kanımca...

2 yorum:

sekobarbital dedi ki...

bir yeteneğin daha bozuk para gibi harcanmasını izleyeceğiz anlaşılan.. anlamadığım tek nokta bu çok daha reşit değil 18 ini doldurmadı nasıl bara girebiliyor :))

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

batuhan eğer kafasını düzeltmezse yada düzelttirilmezse kısa sürede yok olup gidecek. bara girmesi için ise: 18 yaş o'nun için formalite, bar için reyting!